Привет, аз съм Градинко.

Блога на политолога

Наскоро открих стари мои писма от странство до училищната ми компания. Всяка втора дума беше любов, направо грееше от обичане писмото. От същия куп изрових и картичка от една съученичка, която ми пожелаваше да съм все така “влюбен в света”. Днес, дузина години след тия кореспонденции се запознавам с някого на парти и той ми казва как съм най-големият хейтър наоколо. Обичам да съм най-голям в нещо. И контрастите обичам – силно да любя и мразя; поетично е, с драма.

От малък ме наричат с различни вариации на ‘дървен философ’. Не знаех как да отговарям, докато веднъж в университета преподавателят ми по философия дойде с тениска Philosophy – I’m in it for the money. Яко саркастична тениска, хареса ми.

Всъщност завърших Политология и международни, в Американския в Благоевград. Закачих и майнър Журналистика и мас-ком. Подвизавах се в Студентско правителство, но администрацията ме мразеше повече заради карикатурите ми в опозиционния вестник. Обожавам да се подигравам с тъпотата на хората. Когато за втори и последен възможен път преебах задължителния курс по математика, деканът беше ужасно щастлив, докато ми разписваше разрешението да завърша и без него. Понякога си струва да си гъз.

Сега съм дизайнер; за подробности – gradinko.com